Sıhhi Tesisat Ustası

Wiki Article

Tesisat işlerini yıllarca meslek olarak yaptım yurtiçi ve yurt dışında Ayrıca eğitimim elektrik teknisyenliği Bunun dışında kaynak işleri ve çatı onarım konusunda tecrübeye sahibim yurt dışında yıllarca bu işleri yaptım ekibim var siz değerli müşterilere hizmet vermek için hazırım kaliteyi...

Kampanyalardan haberdar olabilmem için kişisel verilerimin işlenmesini ve tarafıma elektronik ileti gönderilmesini kabul ediyorum.

Bedava bonus mevcut şartlar dahilinde deneme bonuslarından faydalanmak için her sitede farklı koşullar bulunmaktadır. Bedava bonus yapılan araştırmalar kullanıcılara değişik şekillerde bu bonusların sunulduğunu göstermektedir. Bazı siteler kullanıcıları onları zora sokacak şekilde deneme bonuslarını vermektedir.

Serkan Abiye işciliğinden ve samimiyetinden dolayı teşekkür ediyorum gayet hızlı ve iyi şekilde işimi halleti .

Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.

Puan Aralığı : 1-5 Yıldız Verilen Puan : five Yıldız İnkilap mahallesinde oturuyorum.petek temizliği ve kombi bakımım yaptırdım. İyi ki En Yakın Su Tesisatçısı bu firmayla tanışmışım. Çok temiz iş yaptılar. teşekkürler sutesisatcimiz.com

Musluk yatağının bollaşması, çatlaması ya da kırılması durumunda musluğun alt kısmından sızıntı meydana gelebilir. Sızıntı iç taraftan dolap altlarına kadar ilerleyebilir.

İstanbul Eve Gelen Tesisatçı ile İstanbul bölgesinde bulunan müşterilerimize hızlıca ulaşarak sorunlarının kaynağını belirlemekteyiz.

Firmamız hakkında sizden gelen son yorumlar aşağıda gösterilmektedir. Sizde eğer firmamıza bir yorum yapmak istiyorsanız Su Tesisatçısı , hizmet aldıktan sonra Sıhhi Tesisat Ustası yorum yap alanından verdiğimiz hizmet ile ilgili bir yorum yapabilirsiniz.

Hatay dan istanbula gelip yerleştim burda bı çevre oluşturmaya çalışıyorum her türlü su tesisatı işlemi yapıyorum çıraklıktan gelme mesleğim sonradan öğrenme değil siz çağırın biz halledelim ek işimiz değil tek işimiz yaptığımız işin arkasındayiz garanti veriyorum

Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet Sıhhi Tesisat Ustası verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.

Elektrik tadilat,arıza tespit ve sıhhi tesisat çim otamatik sulama peyzaj işleriniz itina ile yapılır

Merhaba Havuz kenarı için duş alındı yerine kadar su çekildi bağlantısını En Yakın Sıhhi Tesisatçı yapacak bir usta arıyorum. two adet olacak su bağlantısı ve yere sabitleme yapacak

26 yıldır tesishat kombi kalorifer kazanı montajı işlerinde çalıştım. Ve halen bu işleri yapmaktayım.

Report this wiki page